Azokba a nappalikba, ahol nem „garázdálkodtak” lakberendezők, ahol hús-vér emberek élnek és rendetlenkednek, ahol az eklektikus stílus nem ciki, ahol a praktikum elég nagy előnyt élvez – ott elég széles skálán mozoghat a lakásparfümök karaktere. Egy viszonylag semleges, ám megnyugtató minimál olasz parfüm a CultiTessuto illata, ami Jolly Joker lehet ezekben a nappalikba. A tökéletes tisztaság érzetét csempészi be az otthonokba a pamutvirág, a jázmin és a feketeribizli, a lágy kasmírfa és a pézsma puhasága. Nem túl édes a feketeribizli fanyarsága miatt és nem túl gyümölcsös a fás, pézsmás púderesség által. 


Minden bizonnyal senkit nem fog irritálni a következő illat sem.  Igazán kellemes alaphangulatot tud teremteni ez a légies illat; KLINTA Bambusz & Olívavirág parfümje. A zöld bambusz és az olívaolaj friss keveréke a fekete bors, az ánizs, a vízi jácint és a bergamott jegyeivel és a tölgymoha és pézsma felhangjaival univerzális lakásparfüm a természetességet kedvelőknek. Kicsit zöld, kicsit levegős – és nagyon szerethető.  


Ha az illatát még nem is érezzük, de letisztult formájával jól illik minden stílushoz a Lothantique Soleil lakásparfümje.  A csillagánizst, fehér virágokat és vetivert vegyítő illatot parfümörök keverték ki Grasse-ban a cégnek.  Napsütötte, kedves illat, minden bonyodalom és egyénieskedés nélkül . Tolakodás nélkül gondoskodik arról, hogy a nappalinkban harmónia uralkodjon az illatokat tekintve. 

Lipovszky Csenge

Bejegyzések