Az évkezdet, különösen a tavalyi 2020 –as év után – senkinek nem egyszerű. Az illatokkal azonban tudjuk magunkat stimulálni vagy kényeztetni. A karantén továbbra is marad, ráadásul megérkezett az igazi tél, így a bekuckózós, otthonosságot keltő illatok most felértékelődnek.


Ha ilyen puhaságot és ölelő hangulatot szeretnél, akkor  próbáld ki a Millefiori Zona luxuscsaládjának leglágyabb illatát, a Reggeli mohát, harmonikus, hólepte tájat idéz csendességével. Ha nem csendességre, inkább izgalomra vágysz, akkor két karakteres nagyágyú az ajánlatunk. Az Ambientair bronz gyertyájának személyében egy fás, fűszeres meleg luxusillat elevenedik meg, egy ajándék dizájn gyufásdobozzal, valamint egy meglepetés QR-kóddal, ami egy Spotify lejátszási listával ajándékoz meg, hogy alátámaszd a hangulatot.


Hasonlóan parfümös világba repít  a Maison Berger Bájos rózsafa illata, ami közel sem olyan ártatlan rózsa illat, mint amit a neve ígér. Sokkal inkább az oud és a fák mélysége dominál benne, erős parfümös karakterrel. Aki legszívesebben fittyet hányna minden szabályszerűségnek és inkább a lázadásban érez motiváló erőt, az nyugodtan pezsdítse fel a hétköznapjait citrusos, vagány illatokkal, amik talán a nyár megidézését is elvégzik. A Max Benjamin gyönyörű, kifinomult dizájnnal ünnepli a tengerpartokat; Festival Des Citrons illata kandírozott gyümölcsökkel és naranccsal energetizál.  Aki pedig igazán életigenlőre venné a figurát, az próbálja ki a Wally Mojito pálcás illatosítót. Az újdonságként felhasznált tengeri sókristályok még akkor is használhatók a fiókok illatosításához, amikor a folyadék már elpárolgott. 


Lipovszky Csenge - illatesztéta

Bejegyzések