Rólunk

Lakásparfüm – a stílus illata

Mi az első dolog, amit öntudatlanul is először észlelsz egy helyiségbe lépve? Nem az összképe, nem is a bútorok és kiegészítők stílusa vagy a benne lévő emberek. Hanem az illata. A lakásillat, az otthon és a légtér illatosítása hat át minden egyes lélegzetvételkor, issza be magát a pórusaidba és az érzéseidbe, és ettől függ, hogy otthonosan érzed-e magad benne, vagy épp idegenkedsz tőle.

A lakasparfum.hu webshopján kiváló minőségű, kifinomult enteriőr illatosítókat találhatsz, amelyek egyedülálló, varázslatos illatokkal töltik meg otthonod és irodád vagy bolthelyiséged belső tereit. A szakértő parfümőrök által kiválasztott, köztük természetes alapanyagból is készült lakásparfümök ugyanolyan összetettek, különböző illatjegyekből épülnek fel, mint a saját bőrünkön használt luxusparfümök. A finom illatok nemcsak szerethetővé teszik a teret, és hangulatot teremtenek, de az egyéb szagokat is közömbösítik. A megfelelően kiválasztott illatok betalálnak, felpezsdítik az érzékeidet a legszürkébb mindennapokban is. Ha számodra fontos a belső elcsendesülés és derű, segítségükkel a téged körülvevő térben is megteremtheted a spirituális harmóniát.

Öltöztesd fel a teret a legpompásabb illatokkal!

Gondoltunk arra, hogy minden ízlés és tér más és más – ezért manufaktúrák különleges illatkompozícióit hozzuk el az otthonodba a multik egyszerű illatai helyett. Csak olyan lakásparfümöket válogattunk össze a világ minden tájáról, amelyek képesek megfelelni az egyedi igényeknek. Ezek az Olaszországtól, Franciaországon és Észak-Európán át az Amerikai Egyesült Államokig készült termékek egytől-egyig a legkiválóbb minőséget képviselik, hogy Te hosszan élvezhesd a hatásukat, és segítségükkel kiszakadhass a rohanó mindennapokból. Széles kínálatunk segítségével bátran kísérletezhetsz, játszhatsz a különféle lakásillat fantáziákkal és formákkal, hogy aztán az adott hangulatodhoz öltöztesd a belső terek levegőjét is, vagy hogy megtaláld Az Illatot, ami téged a leginkább kifejez, aminél úgy érezheted: ez az illat a Te legbensőbb valódról szól.

Fedezd fel kínálatunk illatkompozícióit honlapunkon vagy személyesen, és lépj be velünk ebbe a varázslatos, érzékekkel játszó és mindig megújuló világba!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat, átvételi pont és mintabolt címe:

WestEnd City Center, HU - 1062 Budapest, Váci út 1-3.,
LAKÁSPARFÜM üzlet - I. emelet - Hild József sétány 30.

E-mail: uh.mufrapsakal.tcatnoc.ta.ofni

Tel.: 9197 653 1 63+
(hétköznap 9:30 - 17:30 között hívható)
Tel.: 8848 555 03 63+

Nyitvatartása:
H-Szo: 10:00 - 21:00
V: 10:00 - 18:00

Webáruház üzemeltetője:

LAKÁSPARFÜM.HU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A webáruházat üzemeltető cég székhelyének címe:
HU - 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26., fsz.

A webáruházat üzemeltető cég levelezési címe:
HU - 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26., fsz.

Cégképviselő: Schwindl Endre Zoltán

Nyilvántartásba vevő hatóság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-672814
Adószám: 12386721-2-41
Bankszámlaszám: 11714006-25975266

Tárhelyszolgáltató cég neve:
Arconcept Kft.

Tárhelyszolgáltató székhelye:
HU - 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Tárhelyszolgáltató elérhetősége:
uh.tpecnocra.tcatnoc.ta.ofni