Rólunk

Lakásparfüm – a stílus illata

Mi az első dolog, amit öntudatlanul is először észlel egy helyiségbe lépve? Nem az összképe, nem is a bútorok és kiegészítők stílusa vagy a benne lévő emberek. Hanem az illata. A lakásillat, az otthon és a légtér illatosítása hat át minden egyes lélegzetvételkor, issza be magát a pórusaiba és az érzéseibe, és ettől függ, hogy otthonosan érzi-e magát benne, vagy épp idegenkedik tőle.

Egy kifinomult illattal jobban meghatározhatjuk egy helyiség hangulatát, mint azt gondolnánk: az árnyalt, sokrétű illatok emlékeket ébresztenek, asszociációkat keltenek, és a lelkünk olyan mély rezdüléseit indítják be, amiknek nem is vagyunk a tudatában. Legyen az a lakásunk nappalija, ahova egy illat segítségével egy firenzei liget költői atmoszféráját teremtjük meg, egy iroda amúgy jellegtelen tárgyalója, amit tömjén és egzotikus fűszerek gazdag, időtlen eleganciájával ruházunk fel, a fürdőszoba, amit a gyermekkori púderes tisztaság illatával töltünk ki, vagy a hálószobánk, ahol érzéki, mély, füstös, csábító utakra hív kalandozni a Lakásparfüm.

A Lakásparüum.hu webshopján kiváló minőségű, kifinomult enteriőr illatosítókat találhat, amelyek egyedülálló, varázslatos illatokkal töltik meg otthonát és irodáját vagy bolthelyisége belső tereit. A szakértő parfümőrök által kiválasztott, köztük természetes alapanyagból is készült lakásparfümök ugyanolyan összetettek, különböző illatjegyekből épülnek fel, mint a saját bőrünkön használt luxusparfümök. A finom illatok nemcsak szerethetővé teszik a teret, és hangulatot teremtenek, de az egyéb szagokat is közömbösítik. A megfelelően kiválasztott illatok betalálnak, felpezsdítik az érzékeit a legszürkébb mindennapokban is. Ha fontos számára a belső elcsendesülés és derű, segítségükkel a körülvevő térben is megteremtheti a spirituális harmóniát.

Fedezze fel webshopunkban a különböző illatcsaládba tartozó lakásillatosító alkotásokat és élvezze, ahogy az illatok finoman kiáramlanak, és betöltik a szobákat. Lakásparfümjeinknél a külcsín és a belbecs egysége is kiemelten fontos, hogy stílusos megjelenésükkel is emeljenek az enteriőr összhatásán.

Öltöztesse fel a teret a legpompásabb illatokkal!

Gondoltunk arra, hogy minden ízlés és tér más és más – ezért manufaktúrák különleges illatkompozícióit hozzuk el az otthonába a multik egyszerű illatai helyett. Csak olyan lakásparfümöket válogattunk össze a világ minden tájáról, amelyek képesek megfelelni az egyedi igényeknek. Ezek az Olaszországtól, Franciaországon és Észak-Európán át Japánig készült termékek egytől-egyig a legkiválóbb minőséget képviselik, hogy Ön hosszan élvezhesse a hatásukat, és segítségükkel kiszakadhasson a rohanó mindennapokból. Széles kínálatunk segítségével bátran kísérletezhet, játszhat a különféle lakásillat fantáziákkal és formákkal, hogy aztán az adott hangulatához öltöztesse a belső terek levegőjét is, vagy hogy megtalálja Az illatot, ami a leginkább kifejezi, aminél úgy érezheti: ez az illat az Ön legbensőbb valójáról szól.

A lakásparfümök többféle méretben vásárolhatók meg a belső terek méretéhez mérten. A kisebbek 1-2 hónapig illatoznak, míg a legnagyobbak akár egy évig töltik meg pazar illattal a nagyobb, egybefüggő tereket is.

Több gyártó illatát pálcás diffúzor szettek mellett hajtóanyagmentes, öko spray kiszerelésben is kínáljuk, melynek segítségével mobilizálhatja a kedvenc lakásparfümét. Emellett illatgyertyák, katalitikus lámpák és párologtatók széles kínálatában is megtalálhatja a személyiségéhez és a terekhez leginkább illőt, akár forma, akár működés tekintetében.

Fedezze fel kínálatunk illatkompozícióit honlapunkon vagy személyesen, és lépjen be velünk ebbe a varázslatos, érzékekkel játszó és mindig megújuló világba!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:

E-mail: uh.mufrapsakal.tcatnoc.ta.ofni

Tel.: 9197 653 1 63+
(hétköznap 9:30 - 17:30 között hívható)
Tel.: 8848 555 03 63+

Webáruház üzemeltetője:

LAKÁSPARFÜM.HU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A webáruházat üzemeltető cég székhelyének címe:
HU - 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26., fsz.

A webáruházat üzemeltető cég levelezési címe:
HU - 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26., fsz.

Cégképviselő: Schwindl Endre Zoltán

Nyilvántartásba vevő hatóság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-672814
Adószám: 12386721-2-41
Bankszámlaszám: 11714006-25975266

Tárhelyszolgáltató cég neve:
Arconcept Kft.

Tárhelyszolgáltató székhelye:
HU - 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Tárhelyszolgáltató elérhetősége:
uh.tpecnocra.tcatnoc.ta.ofni