Szépen rendben tartott, tiszta, ízlésesen berendezett otthonodat még hangulatosabbá tudod varázsolni egy stílusos megjelenésű illatosító készülékkel és az abból kiáramló varázslatos aromával. A belső terek finom levegője ugyanis nemcsak feldobja a lakást, hanem felpezsdíti az érzékeket, és jelentős mértékben emelhetik is az enteriőr összhatását.

Webáruházunk kínálatában különleges illatkompozíciók találhatók meg, amelyekhez rendkívül kifinomult és egyedi illatosító készüléket tudsz párosítani, hogy igazán feldobd az otthonodat. Élvezd a harmóniát, a finom illatokat, tedd szerethetővé a teret, és varázsolj el minden érkező vendéget otthonod pazar illatával!


Illatosítók típusai

Mivel nincs két egyforma otthon, emellett pedig mindenkinek más és más az ízlése is, kínálatunkat is ehhez igazítottuk. Számos különféle illatosító közül tudsz választani, így biztosan megtalálod azt a megoldást, amelyik a te otthonodba és a családod személyiségéhez a leginkább illik.

Az illatosítók egyik csoportját a diffúzorok alkotják. Ezek között is többféle altípust különböztetünk meg: a pálcás, a design, a porcelán és a pumpás diffúzorokat. A pálcás verzió az egyik leghatékonyabb megoldás arra, hogy az illóolaj molekulái szétszóródjanak a levegőben. A pálca könnyedén magába szívja az olajat, és hosszú időn keresztül kellemes illatot biztosít a lakásban. A porcelán diffúzor esetében a választott forma magába szívja az olajat, és saját felületén keresztül bocsátja ki az illatanyagot. 

Külön csoportot alkotnak a katalitikus lámpák, amelyeknek a működése modern technológián alapszik. A begyújtásukat követően ugyanis sem elektromos áram, sem pedig láng használata nem szükséges ahhoz, hogy az illatanyagokat szétszórja a levegőbe.

Ezenkívül különféle készülékek is léteznek még, amelyek azonban már csak elektromos hálózathoz kötve működnek.

 

Illatosító készülékek

Ezen készülékek között is többféle típus közül lehet választani. Maguk a készülékek nagyon stílusos, ízléses kialakításúak, így akár dekortárgyként is megállják a helyüket. Vagyis egyben használhatóak a helyiség illatosítására, valamint díszként is.

Webshopunkban vagy szaküzleteinkben az alábbi illatosító készülékek várják, hogy lakásodat kellemes illatúvá és hangulatossá varázsolják.

     kapszulás illatosító

A kapszulás illatosítók nagy előnye, hogy kis méretüknek köszönhetően elutazáskor sem kell lemondani az otthon megszokott illatokról, hiszen a készüléket nyugodtan vihetjük magunkkal bárhová, ahol a konnektorba dugva hamar élvezhetjük a számunkra jól ismert illatokat.

     ultrahangos aromalámpa és aromadiffúzor

Az aroma diffúzorok nagyon elegáns hatást keltenek, köszönhetően fehér és fekete színüknek és mintázatuknak.

Az ultrahangos aromalámpa esetében az illat szétporlasztásával kerülnek az illatanyagok a térbe. Emellett helyreállítja az ideális páratartalmat, megújítja a levegőt, pihentető fényt szolgáltat, illetve krómterápia révén elősegíti a szellemi és fizikai egészséget. A lámpához sokféle kiváló aromaolaj választható, amelyek segítik oldani a feszültséget.

     elektromos illatosító

Megjelenésükben jellemzően nagyon visszafogottak, méretüket tekintve inkább kisebbnek mondhatóak. Általában több fokozattal rendelkeznek, így különböző, igény szerinti intenzitással árasztja el a teret a kellemes illatokkal.

Bejegyzések