A nyugalom szigete

Egy-egy fürdősó azonban nem csupán az ellazulást segíti. Kitűnő stressz- és feszültségoldó, lazítja az izmokat, nyugtatja a testet, az elmét, javítja a vérkeringést, puhítja a bőrt, valamint mérsékelheti a fejfájást. Betegségek idején is hasznos lehet a fürdősó alkalmazása, különösen akkor, ha légúti problémával küzdünk. Segíthet ezen felül az ásványi anyagok felszívódásában, valamint a gyermekek könnyebb elalvásában is.

Tehát a fürdősónak számos előnyös hatása van az egészségünkre. Olyan bőrproblémák esetében is bevethető, mint az ekcéma és a pattanások. A bőr hidratációját szintén javítja.

Veszélyes is lehet a fürdősó

A fürdősó értágító hatása révén javítja a szövetek vérellátását. Ez a tulajdonság azonban veszélyessé is válhat akkor, ha a sót túlságosan forró vízben oldjuk fel.  Akár szédülést, rosszabb esetben ájulást is okozhat. Ezért mindenképpen ügyeljünk arra, hogy a víz ne legyen 37°C-nál melegebb! Fokozott óvatossággal alkalmazzák a magas vérnyomásban szenvedők, vagy használat előtt beszéljenek kezelőorvosukkal!

Az igazi tengeri só a legjobb választás a testi felüdülésre. Ezek a termékek alkalmazása biztosítja a pihentető fürdést.

Cégünk termékei

Webáruházunkban nemcsak otthon illatosító termékeket találsz, hanem tengeri sóból készült kozmetikumot is. Csodálatos illattal párosítva igazi felüdülés lesz a fürdőzés. A francia Lothantique és az olaszországi Wally fürdősóit érdemes kipróbálni.

A Lothantique márka már 1920 óta jelen van, és azóta is természetes illóolajokból gyártja termékeit, amelyeket a levendulamezők illata ihletett. A Wally termékcsalád az antik formulák modern változatait mutatja be kézzel készült árucikkeivel. A termékekben található illatesszenciák a toszkán régió illatvilágát idézik fel. Az illatok a gesztenye, füge, zöld füge, a rózsa, Lili csokra, a diótej, rózsabors, feketebors kivonatával kápráztatnak el minket. Mindegyik termék nyugtató és relaxáló hatású, szinte megújít.

A legtöbb kozmetikum illata természetes olajok és speciális aromakeverékek felhasználásából készült. A különleges illatok pedig elrepítenek minket más országokba, kultúrákba.

Érdemes szétnézni weboldalunkon, hiszen a fürdősók mellett rengeteg különleges termékkel ismerkedhetsz meg. A kínálat széles, így mindenki megtalálja a számára megfelelő árucikket, legyen az fürdősó, dekoratív illatos gyertya, füstölő vagy autó illatosító.


Bejegyzések