Otthonunk, lakásunk számára nemcsak a tisztaság, rend és a stílus fontos, hanem az illat is, amely tükrözheti személyiségünket. De az illatok nemcsak ezért lényegesek. Vannak, akik aroma terápiaként használják a különböző változatait, mások pedig relaxálás céljából. De milyen illatot alkalmazzunk a szobában?  Bármely helyiségben elhelyezhetőek a lakásillatosító termékek, de hogy melyik a legjobb választás, azt nem mindig könnyű eldönteni. Webshopunk által kínált széles és nem mindennapi lakásillatosító termékeinek bemutatásával szeretnénk segíteni a döntésben.

 

Márkák szerint

 

Egy márkanév meghatározó szerepet tölt be a termékek kiválasztásában, ugyanis vannak olyan áruk, amelyeket ez alapján választunk ki. Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a Côte Noire, Klinta, Wally 1925, Drake, Lothantique, Ambientair, Castelbel, Mathilde M és még sok más márka illata.

 

Mindegyik illat egy-egy országot képvisel, ezáltal betekintést nyerhetünk más országok tradicionális aromáiba. Elkalandozhatunk a spanyol, francia, japán, svéd, portugál és olasz tájakra egyaránt. A márkák illatai az összes illatosító típusban (diffúzor, füstölő, gyertya, stb.) megtalálhatóak, valamint otthonunk bármely területén alkalmazhatók.

 

Szobaillatosító

 

Az illatosító termékek minden területen használhatóak a lakásban. Gondoljunk bele, milyen szép, ha a hálószobában például egy stílusos, nem mindennapi illatosító terméket helyezünk el.

 

Egy szobába a diffúzort vagy a füstölőt ajánlanám leginkább. Hogy miért? A design diffúzorok elég gazdaságosak, emellett a külsejük igen dekoratív, és nem utolsó sorban nem balesetveszélyesek, mint például egy gyertya. Ha egy diffúzoros illatosítót használunk, akkor az éjszaka nyugodt lehet, hiszen nem kell azon aggódni, hogy vajon eloltottuk-e az illatosítót.

 

Illatuk nagyon sokáig, akár több hónapig is tarthat. 

 

A füstölők is hasonlóan működnek, de ezek már nem tartják meg olyan sokáig az illatukat. Számtalan lehetőség és forma található itt is, az illatok intenzitása viszont már más, mint a diffúzorok esetében. A füstölők alkalmazása során az illatok elég hamar megjelennek, és intenzívebbek is, pontosan ezért csak akkor használjuk őket a szobában, ha ezt el tudjuk viselni.

 

Webshopunk kínálatában megtalálható még a spray, gyertya, elektromos illatosító, autóillatosító és egyéb kiegészítő termékek, amelyek szintén nagyszerű és különleges illatokat árasztanak.

 

Legyen szó bármelyik illatosító formációról, abban biztos lehetsz, hogy az általad kiválasztott illatban nem fogsz csalódni. Ha pedig új aromákat szeretnél felfedezni, akkor legyél bátor, és ne félj kipróbálni a különleges verziókat. Ne feledd, ha igazán jó és nem mindennapi lakásillatosítóra vágysz, akkor nézelődj webshopunkban, vagy látogass el mintaboltunkba, ahol akár ki is próbálhatod termékeinket!

Bejegyzések