Életigenlés, sós tengerillat, portói és édes vajas sütemények összetéveszthetetlen illatkavalkádja.  Sokaknak elrabolta a szívét ez az ország. Nem csupán illatban, de látványban is becsempészhetjük ezt  a hangulatot az otthonunkba. A Castelbel Portus Cale „Rubinvörös” illatát kézművesek által Portugáliában kézzel fújt, kizárólag a márka számára készült egyéni üvegben forgalmazzák, parafadugóval együtt. A szőlő- és vörös bogyós gyümölcsök illatát idéző parfümmel a világhírű portói bor előtt tisztelegtek a készítők. Lágyabb illat, de a legendás kék-fehér kerámiába öltöztetett diffúzer ugyanolyan karakteres dísze lehet a lakásunknak, mint a testvére.


A Portus Cale „Arany & kék„ üvegében jázmin és rózsabors finom és tüzes elegye várja, hogy elrepítsen minket Portugália egy kisvárosába.  Ha nem is a portói, de a bor istenét szólítja meg a Wally azonos elnevezésű pálcás illatosítója is, ami málnás és vörös szőlős kezdés után mézes, narancsvirágos lecsengéssel adja meg az alapot egy jó baráti beszélgetéshez. A környék elengedhetetlen gyümölcse sem maradhat ki a felsorolásból; a narancs.


Az autentikus az, ha a portugál székhelyű Castelbel manufaktúra kézzel készített üvegében elraktározott édes narancs esszenciát ajánljuk kipróbálásra. A mediterrán életérzés garantált. Ha valaki jobban szereti az illatgyertyás megoldást, ebből a termékből az is elérhető, esti hangulatkeltésnek tökéletes kellék. 

Lipovszky Csenge

Bejegyzések