Ahány ház, annyi lakásdekor… Vannak, akik a minimalista stílust kedvelik inkább, vannak azonban olyanok, akikhez közelebb áll az, hogy mennyiség és típus szempontjából is inkább sok legyen a dekoráció.

Most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik az ízléses, természetesnek ható dekorációi hívei, mindemellett azonban kedvelik, ha a lakást kellemes illat lengi be, ezzel  kellemes hangulatot is biztosítva az otthonuknak.

 

Illatos otthonok

 

Egy kellemes aroma a lakásban, amely maximálisan jó érzéssel tölti el az ott élőket, amely harmonizál a berendezéssel és az otthonunk üzenetével, nyugalmat áraszt. De nem csak az ott lakókat, hanem a látogatókat is képes elvarázsolni, akik a házba lépve első benyomásként a finom illatokkal szembesülnek.

 

Illatos lakásdekor elemek

 

Napjainkban a kínálat annyira széles, hogy biztosan mindenki megtalálja az otthona számára ideális illatosítót, amelyek a letisztult formáknak, különleges designnak és a természetes megjelenésüknek köszönhetően lakásdekorációként is teljes mértékben megállják a helyüket. Számos opciót kínálunk mindazok számára, akik ezt a két funkciót szeretnék összekapcsolni, vagyis egyszerre szeretnének illatos és stílusosan dekorált otthonban élni.

 

     Illatgyertyák

 

Az illatosítók egyik legelterjedtebb típusa, amely amellett, hogy kellemes illattal árasztja el az otthonunkat, a lelkünket is simogatja. Különleges megjelenésük révén dekorációs elemként is megállják a helyüket, legyen szó bármilyen stílusban berendezett helyiségről, a széles kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja az otthonába illő kivitelt.

 

A virágokat és virágillatot kedvelők számára tökéletes választás lehet a portugál Castelbel rózsa vagy jázmin illatú gyertyái, vagy a spanyol Ambientair Jardin de Julie kollekciójának virágos illatgyertyái.

 

     Katalitikus lámpák

 

Új technológián alapuló működése révén az illatosítás mellett még a szoba levegőjét is képes tisztítani és fertőtleníteni. A reakció a lámpa meggyújtásával indítható be, természetesen minden káros anyagtól mentesen. Nagyon sokféle, különleges mintázattal kapható, így önmagában képes meghatározni egy adott helyiség stílusát. Csempe, reneszánsz virág, absztrakt mintás vagy akár egyszínű, letisztult fehér és fekete színű verziókkal dobhatod fel a lakást.

 

     Elektromos illatosítók

 

Az ebbe a kategóriába sorolható ultrahangos aroma diffúzor megőrzi az illóolaj szerkezetét, így az képes minden jótékony hatásának kifejtésére.

 

     Diffúzorok

 

A design diffúzorok különleges mintázatuk révén nem csak heteken, hónapokon keresztül borítják be kellemes illattal a lakást, hanem még dekorációként is kiválóak.

 

De egy jól megválasztott porcelán diffúzor is alkalmas arra, hogy feldobja a lakást és különleges hangulatot kölcsönözzön annak, amellett, hogy a választott illatesszenciával borítsa be a teret.

 

Mindenkinek más az ízlése, de a webáruházunk kínálatában biztosan mindenki megtalálja azt a terméket, amely egyszerre képes csodálatosan illatos és ízléses otthont varázsolni a lakásból. Az illat már önmagában feldobja a hangulatot, de egy letisztult megjelenésű vagy egy virágmintás illatosító még különlegesebbé teszi azt.

Bejegyzések