A sötét és világos egyensúlyával építkező, high –tech és minimál lakberendezési elveket követő legénylakások tulajdonosai akkor tudják lakásuk tereit még stílusosabbá tenni, ha ezeket az elveket az illatokkal is hangsúlyozzák. Azoknak, akik fontos az átláthatóság, de mégis szeretnének valami melegséget is otthonukba csempészni – az iPuro Noir kompozícióját ajánljuk. A pacsuli, a szantálfa és az eukaliptusz mellett a krémes kókusz lágyítja és világosítja az illatot.


Akik a sötétebb tónusokkal azonosulnak inkább, és szikárabb karakterek, azok nem tudnak mellélőni a Wally 1925 Fekete borostyán illatával. A fás, fűszeres illatok keveréke - a holland köménnyel, srí lankai fahéjjal, guatemalai kardamommal, texasi cédrusfával, ausztrál szantálfával, fehér pézsmával – nemességet csempésznek a legkisebb nappaliba is.  Ez a kézzel készített aromadiffúzor, nemcsak az illat forrása, hanem egy dekoratív tárgy is a maga rusztikusságával.


Egy régi szivarszoba vagy férfiklub hangulatát tudja felidézni a harmadik illat; a Cote Noire Cognac&Tabbaco illata. Azoknak jó választás, akik az életigenlés nagymesterei – a minőségi kaják és italok szerelmesei. Ez a meleg, bőrös jegyekben és szivar aromában gazdag illat mindezt képes tükrözni. Bergamott és szerecsendió fejillattal, cédrusfa és érlelt bőr szívillattal, pézsma, dohány és konyak alapillattal nyugtatja meg a kedélyeket és varázsol kellemes hangulatot.

Lipovszky Csenge

Bejegyzések