Az asztali füstölőkről talán nem csak nekünk jut eszünkbe egy gyönyörű, távoli táj. A füstölőknek kellemes illatuk mellett aromaterápiás hatásuk is van, melynek köszönhetően javítják a kedélyállapotot is. Egy megfelelő füstölő megnyugtat, lecsillapít, de akár élénkíthet is. Egy füstölő nem csak egy illatosító, hanem egy érzelmi állapotot befolyásoló termék, amitől akár egészen máshol is érezheted magad.

A füstölők története

A hagyományok szerint a füstölőket különböző virágok olajából, gyógynövényekből, fűszerekből keverik kézi készítéssel, egyes műhelyekben titkos receptek alapján. A keresztények a 14. században kezdtek el füstölőket égetni temetéseken, körmeneteken. A tibeti buddhistáknál megtisztulási szertartásokon, mágikus rituálékon használták. Elsősorban illatos virágokból, szárazvirágokból és gyógynövényekből készítettek füstölőket. Több régi írás is megemlíti a füstölők használatát, amelyeket érzelmek javítására, a testi energia megerősítésére használtak az ázsiai kulturákban is.


A füstölők hatása

A füstölők égetése során aromás illatok szabadulnak fel, amelyek hatására testünk, lelkünk megnyugszik, ellazul. Ha rendszeresen használunk valamilyen füstölőt, akkor ezeket az illatokat könnyen átveszik a bútorok, ruhák, így megteremtjük otthonunk egyedi illatát.

Webáruházunk nagy segítség lehet számodra, hiszen nálunk beszerezhető minden olyan illatosító típus, amelyre szükséged lehet. A füstölőket használhatjuk asztali füstölőként, díszíthetjük vele szobánkat, nappalinkat, konyhánkat egyaránt.

Tudnivalók a biztonságos használatról

  • Ne hagyjuk felügyelet nélkül!

  • Ne tegyük huzatos helyre!

  • Mindig oltsuk el, ha elmegyünk otthonról!

  • Gyermekektől és háziállatoktól tartsuk távol!

A fenti biztonsági előírásokat fontos betartani a balesetek elkerülése érdekében.


Az asztali füstölők kellemes illatai

Az illatok kiválasztása lehet a nehezebb feladat az asztali füstölők esetében, hiszen annyira sok illat létezik. Kínálatunkban megtalálható például a keleti borostyánangyalgyökérfahéj, narancs, virágosgyümölcsösópiumsárkányvér és számos más illatkompozíció. Ezen illatok mindegyike egyszerűen csodálatos, intenzív, ezáltal minden egyes használat során szinte azon a helyen érezhetjük magunkat, ahová az illatfelhő elkalauzol minket.

A füstölőkhöz mindig használjunk valamilyen tartót, tálkát. A tartozékokat, kiegészítő termékeket is megtalálod a webáruházban. A fából készült, csónak formájú füstölőtartó, illetve a tányér formájú kerámiatartó esztétikus, feldíszíti a szobát.

Nézzünk egy igazi különlegességet a füstölőpálcikák közül, ami csodálatos illat felhőbe burkolja majd a szobát. A Nílus kertje illat fantázianevű füstölő pálca égetése során lazítsuk el magunkat, és képzeljük el, hogy ezen a gyönyörű helyen vagyunk. A füstölők adta élményekkel biztosan mindenki elégedett lesz, hiszen aki így csempész varázslatos illatokat otthonába, megteremtheti az egyediséget és stílust. Fontos számunkra, hogy minőségi terméket forgalmazzunk, ezért biztos lehetsz abban, ha tőlünk választasz asztali füstölőt, különleges illatokat fedezhetsz fel.

Látogass el hozzánk, és tekintsd meg a füstölő termékeinket, vagy válassz a számos más illatosító eszköz közül, amellyel megteremtheted otthonod bármely helyiségében a szeretett illatot.

Bejegyzések