Az illatgyertyák esetében rendkívül fontos, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek, amelyek kifejezetten jó hatással vannak a szervezetre. 


A jó minőségű illatgyertya jellemzői

A gyertyák paraffinból, viaszból készülnek egy kanóccal ellátva, hogy meg tudjuk gyújtani őket. A gyertyákat az emberek már több, mint kétezer éve használják a háztartásokban. A régi időkben inkább világítási célt szolgáltak, napjainkban viszont leginkább illatgyertyaként alkalmazzuk őket

Manapság a kanócokat szalmiáksóval vagy borsavval átitatott, parafinnal kezelt pamut anyagból készítik, amellyel a gyertya egyenletesen ég, és szinte korommentes égést biztosít. Az égési folyamata pedig úgy működik, hogy az égéskor a gyertya lángja megolvasztja a gyertya anyagát, a benne lévő kanóc segítségével pedig teljesen végig tud égni.

Biztonsági előírások

  1. Az égő gyertyát soha ne hagyjuk felügyelet nélkül.
  2. Tilos olyan helyen és olyan anyag közelében használni, amely éghető és gyorsan lángra kap.
  3. A gyertyákat gyermekektől és a háziállatoktól óvjuk, mert balesetveszélyesek lehetnek számukra.
  4. Ne használjuk huzatos helyeken.
  5. Ne hagyjuk négy óránál tovább égni, inkább fújjuk el, hagyjuk kihűlni, majd ha ismételten szeretnénk meggyújtani, a kanócot vágjuk lentebb.
  6. Soha ne vízzel oltsuk el a gyertyát, mert a víz szétfröcskölheti a viaszt.
  7. Győződjünk meg arról a helyiség elhagyása előtt, hogy rendesen elaludt a gyertya, semmi esetre se hagyjuk ott izzó állapotban.

Az illatgyertya használata különleges hangulat megteremtéséhez

Az  illatgyertyákat lakásunk több részén is használhatjuk. Van, aki a romantika kedvéért gyújtja meg, ilyenkor akár kirakhatunk belőlük formát is, hogy meglepjük kedvesünket. Van, aki csak az illat miatt használja őket, mások pedig ezzel szeretnének egy kis hangulatot, dizájnt vinni otthonukba. Mert már olyan gyertyák is forgalomban vannak, amelyek külseje dekoratív funkciót tölt be. 

Webáruházunk oldalán számos illatgyertya közül válogathatsz, amelyekkel ellátogathatsz egy-egy országba, vagy akár a természet közepén is érezheted magad. Ilyenek  például a spanyol Ambientair Animikados Wild Life gyertyái, melyek a vadon hangulatát hozzák el otthonodba. Természetes eredetű növényi viaszból készülnek, hosszú élettartamuknak köszönhetően az aromát a végéig megtartják, egyenletesen égnek és használaton kívül is illatosítják a környezetet.

Karácsonyi ajándéknak kiválók a Drake illatgyertyák, amelyek illata például a vajkaramellát, a málnás macaront vagy a citromos isteni sütit idézi.

Ha idősebb hölgyet készülsz varázslatos illatgyertyával meglepni, a francia Mathilde M. meleg, varázslatos, elegáns illatait válaszd! A webshop-on megtalálod 15 órán és 30 órán keresztül égő kiszerelésben is.

A svéd Klinta masszázsgyertyái a természet illatait idézik, különleges illatkombinációkkal, mint például a bambusz és olivavirág, a japán cseresznyevirág, a narancsvirág és levendula.

Nálunk rengeteg illatgyertya közül választhatsz, rendelkezésedre állnak a virágos, gyümölcsös, fás, egzotikus és mediterrán illatok. Minden egyes illatgyertya természetes alapanyagokból készül, hosszú égési idővel rendelkezik, a minősége pedig kiváló. Az illatok szerelmesei biztosan megtalálják a kedvükre való gyertyát, és kívánjuk mindenkinek, hogy a választott termékkel csodálatosan megteremtsék otthonukban a szeretett élmény hangulatát. 

Nézz körül nálunk, válogass kedvedre a kiváló minőségű illatos termékeink közül.


Bejegyzések