A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont hűen mottójához plasztikai beavatkozásokat és esztétikai kezeléseket nyújt, amelyektől az arc és a test még ragyogóbb lehet. Hat kiváló orvos áll készségesen a páciensek rendelkezésére, akik közül kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet.

Mind a plasztikai sebészet, mind pedig az esztétikai beavatkozások terén a ma elérhető kezelések teljes spektruma választható, a mellnagyobbítástól, a botox kezelésen, a hialuronsavas arcfeltöltésen, a zsírleszíváson, a szemhéjplasztikán, és a szálbehúzásos arcfiatalításon át, a frakcionált lézerkezelésig.

Az esztétikai beavatkozások közül két ránctalanító eljárás, a botox kezelés és a hialuronsavas arcfeltöltés kiemelkedő színvonalú. A klinika orvosai folyamatosan képzik magukat a vezető trendeknek megfelelőn, annak érdekében, hogy ezeken a területeken a legújabb technikákkal tudjanak szolgálni. A klinikán a Russian lips eljárás a legnépszerűbb beavatkozás, az arckezelések terén a supemodel look, a botox kezelések tekintetében pedig a Disney Eye a listavezető.

Plasztikai sebészeik, jellemzően „nem bort isznak és vizet prédikálnak”, ugyanis a mellműtétek vonatozásában a legtapasztaltabb orvosi gárda egyikével bírnak.

A páciensek pedig nem csak a műtétek alatt kapnak koncentrált figyelmet, mert az időpont foglalástól egészen a távozásig támogató háttér kíséri őket.

A klinika weboldalán Köllő Babett színész és a Sztárban sztár leszek pezsgő jellemű, szuperszexi mentora vezeti körbe virtuálisan a látogatókat az egyes helyszíneken. De a hibátlan alkatú és smink nélkül is gyönyörű Sónyák Szilvia fitneszmodell is ezt a klinikát választotta, ha a szépség tökéletesítéséről van szó.

Exkluzivitás kívül-belül

A klinika az „i”-re a pontot az exkluzív környezettel teszi fel, ugyanis az enteriőr sokkal inkább egy luxus szálloda vagy egy kastélybelső érzetét kelti, mintsem egy kórházi váróét.

Tulajdonképpen egyetlen dolog leplezné le a helyszínt, hogy valójában hol is járunk, a fertőtlenítőszer jellegzetes szaga, ami azonnal megcsapja az orrot, amikor valamilyen klinikán járunk. Mint egy halkan figyelmeztető vészjelző arról, hogy itt bizony műtétek folynak, sebek fakadnak, fájdalmat élhetünk át. És az ilyen egészségközpontokban a fertőtlenítőszer szag mellett, a lézeres beavatkozások miatt égett bőrszag is keveredhet az éterben.

„A nő illata”

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontot azonban semmi sem árulja el, ugyanis a klinikán csak és kizárólag parfümillat terjeng. Egyetlen, egyedi, semmivel sem összetéveszthető illat, amelyet az intézmény magáénak választott. Egy olyan nő illatát idézi a kreáció, akit látnunk sem kell, tudjuk, megérkezett a helyszínre, mert illata jóval megelőzi.

Olyan klasszikus illat ez, amitől rögtön jobban kihúzzuk magunkat, szebb lábtartással ülünk a fotelben és tűsarkút érzünk a lábaink alatt. Igen, ez az illat figyelmet és tartást követel!



A tulajdonosok az egyedi enteriőr mellé szerettek volna még egy teljesen saját illatot is, amely a Dr.Goodwint jelképezi.

A választás pedig nem lehet véletlen, mivel tizenhárom nő dolgozik a klinikán. Egytől egyig imádják a parfümöket, néha úgy cserélgetik őket, mint a ruhákat. A női öltözőbe lépve inkább gondolnánk azt, hogy egy parfümériába jöttünk.



                                                                                  
Az illatot pedig nem csak a dolgozók szeretik, szinte minden vendég megkérdezi mi ez és honnan lehet beszerezni. A diffúzoros kivitelezésű lakásparfümöt a klinika várójában helyezték el, hogy a hívogató illat már rögtön a megérkezés pillanatában érezhető legyen.

Egy ilyen elit klinikán sok igen elfoglalt páciens is megfordul, akiknek az idő szó szerint pénz. Az finom ízlésű vendégek pedig végképp nem szívesen időznek egy számukra nem hívogató környezetben. Azonban ez az illat mindenkit levesz a lábáról és maradásra késztet. A több vendég pedig több beavatkozást is jelent.


 
Mi sem nagyobb elismerés, mint az elégedett ügyfél.

„Életem első műtéte kapcsán kerestem fel a Központot, és amit tapasztaltam, a legmagasabb szintű elvárásaimat is túlszárnyalta. Azt a kedvességet, közvetlenséget, segítőkészséget és nyilván főként szakmaiságot, amivel itt találkoztam, a luxus környezetet nem is említve, csak ajánlani tudom!
Köszönet, hogy újra boldog és elégedett vagyok, hogy minden kívánságom a legmagasabb szakmai tudás szerint, külön rám szabva a legszebb „kivitelezésben” lett megvalósítva.
És hát nem Goodwin a Goodwin Julietta nélkül, aki amellett, hogy egy szeretetbomba önbizalom trainer, minden kérdésemre mindig készségesen és tudása legjava szerint válaszolt, még vasárnap is!
Összességében: imádom az egész központot, csillagos 5-ösre vizsgázott mindenki!”

Bejegyzések