Lakásunk, otthonunk illatosítására rengeteg módszert bevethetünk. Számos termék kapható már napjainkban, amiket erre a célra használhatunk. Megtalálhatók a füstölők, elektromos illatosítók, zselék és még ezernyi más termék.

Az ultrahangos aroma diffúzor nem bocsájt ki hőt, így nemcsak biztonságos, hanem teljes mértékben megóvja az illóolaj szerkezetét, hogy élvezhessük annak jótékony hatásait.

A diffúzorok használata biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, hiszen ezeket a készülékeket nyílt láng használata nélkül, elektromos hálózatról üzemeltethetjük, nem igényel felügyeletet, gyerekszobában is alkalmazható. Ezek a készülékek ultrahang segítségével porlasztják az illóolaj cseppeket a levegőbe.

Vannak vizes és száraz diffúzorok. A vizes diffúzoroknál vizet helyezünk az edénybe, belecsepegtetjük az illóolajat, majd a készülék bekapcsolásával vízgőz képződik, mely az illóolajjal együtt a légtérbe kerül. 

A termékpaletta csúcsán olyan készülékek helyezkednek el, amelyek kivitelezésben és minőségben egyaránt a maximalizmust képviselik. Ezek a Serene House diffúzorok, amelyek illatterápiát és megnyugtató fényterápiát alkalmaznak, így szinte minden érzékre hatva nyújt különleges élményt a teljes testi és lelki ellazuláshoz.

Rendkívül fontos, bármilyen diffúzort is választjuk, hogy mindig 100%-os tisztaságú, bevizsgált, ellenőrzött, természetes illóolajokat szerezzünk be! Webshopunkban kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, prémium, BIO minőségű illóolajokat találtok.

Mindezeken felül még rengeteg csodálatos illatot találhattok a webshop-on, amely szinte minden igényt kielégít. Látogassatok el hozzánk bátran, vegyétek szemügyre minden termékünket, és vigyétek haza a legkáprázatosabb illatot, amellyel “felöltöztetitek” lakásotok bármely helyiségét.


Bejegyzések