30 év tapasztalat a professzionális kozmetikumok terén

A GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata, amelyet 1957-ben alapított a Magyarországon született Eliezer Landau. Termékei 1991 óta vannak jelen a magyar piacon, így a GIGI Magyarország már 30 éve forgalmaz professzionális kozmetikumokat. Az utóbbi 16 évben pedig a francia Mary Cohr prémium kategóriás, aromaterápiára épülő termékei is helyet kaptak a kínálatban.

Tudatos illat, illat tudatos vásárlók

Az alapító M.E. Landau induláskor megfogalmazott mottója: „A szépség nem álom, a szépség minden nő számára lehetséges, a szépség te vagy” mára sem vesztett aktualitásából, ugyanis a cég célcsoportját kifejezetten kozmetikusok alkotják. Készítményeik nem kaphatóak sem áruházakban, sem kiskereskedelmi üzletekben, mert a termékek olyan komplex hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, amelyek megkövetelik szakember tudását. 

Vásárlóik hivatása a szépségápolás. Ők nap, mint nap olyan illatos krémekkel és kozmetikai termékekkel dolgoznak, amelyek összetevői között megtalálható valamilyen parfüm, így illatérzékük az átlagnál fejlettebb és kifinomultabb.

Illatmarketing szakértői szinten

De nem csak a partnerek, hanem a cég dolgozói is szoros kapcsolatban állnak az illatokkal. Filótás Zsuzsanna, a GIGI Magyarország kereskedelmi és marketing igazgatója akár csukott szemmel, szaglás útján is képes felismerni és beazonosítani a közel 30 féle termékcsalád mindegyikét.

Marketing szakemberként a legújabb trendeket figyelve keltette fel érdeklődését az a kutatási eredmény, mely szerint a szagok sokkal mélyebb hatást gyakorolhatnak az emberi agyra, mint a más érzékszervekkel tapasztalt ingerek. Ezért is fordult az illatmarketing irányába.