Mivel ebben a szobában vagyunk huzamosabb ideig a legtöbbet, és a pihentető alváshoz a friss levegő is hozzátartozik – kissé rendhagyó illatosítókat ajánlunk most. Amíg a lakás többi részében a bambuszos lakásparfüm, vagy a katalitikus lámpa a lehető legjobb szolgálatot tesz – mivel nem kell sokat foglalkozni vele, mégis kellemes hangulatot teremt – a hálószobában , főleg, ha kisebb, nem annyira ajánlott a használata. Ide inkább parfümspray-ket és illatgyertyákat javaslunk, melyeket nem fogunk egész éjjen át szagolni.  A Wally 1925 Édes álom nevű spray-je kicsit a gyerekkor ártatlanságát idézi meg a púderességével – levegőbe és a textiliára is fújható. A Lothantique Nestor Levendulája emléket állít a Provence-i levendulamezőknek, ahol  Nestor bácsi mindig éber szemmel vizsgálta az elbűvölő  illatú növény minden csepp illóolaját a családi lepárlóban.  


A spanyol Cerabella cég tölgy és cédrus illatot álmodott gyertyába, ha esetleg valaki erdőben szeretné érezni magát. Persze víz illatban is relaxálhatunk, ha az Ambientair Dream Catcher gyertyáját választjuk. Ha valaki merészebb illatokra vágyna, akkor a Divinessenze parfümpisztolyából boresszenciával is feldobhatja a hangulatot, vagy boudoiros, fülledtebb fílinget is tud varázsolni például a Mathilde M. Isteni Márkiné illatával.


Aki további kalandokra vágyik, az feltétlenül próbálja ki a KLINTA bőrbarát, növényi alapú  gyertyáit, melyeket az illatozáson túl masszázsra fejlesztettek ki, legyen szó málna, rózsa vagy bambusz illatú termékről. 

Lipovszky Csenge

Bejegyzések