Az illatok képesek nagy hatást gyakorolni a környezetünkre, vannak élénkítő, nyugtató, pihentető hatású illatok is.

Webáruházunk kifejezetten beltéri helyiségek illatosítására kínál kerámia diffúzorokatdesign diffúzorokatkatalitikus lámpákataroma készülékeketillatgyertyákat és még sok-sok minden mást.  Termékeink között kizárólag kiváló minőségű illatosítók vannak, amelyek egyedülálló, káprázatos illatokkal töltik meg otthonod vagy akár a fürdőszobád belső tereit. Olyan lakásillatosító termékeket kínálunk, amelyek a világ minden tájáról származó illatok megismerésére adnak lehetőséget, teljes mértékben kielégítenek minden egyedi igényt.

Otthonunk illatosítása többféle eszközzel történhet, és hogy melyiket választjuk, az függhet ízlésünktől és attól, hogy hol fogjuk használni. Egy diffúzor például folyamatos használat során egyenletesen árasztja az illatot az adott helyiségben. Ezt a fajta illatosítót használhatjuk a fürdőszobánkban is.

A parfümös illat-különlegességekkel elkalandozhatunk zuhanyozás vagy egy hosszas relaxáló fürdés közben olyan aromák világába, mint a portugál, svéd, olasz, brit, francia, német tájak illatai.

Miért szeretjük ezeket az illatosítókat a fürdőszobában és a lakás egyéb helyiségeiben?

Az illatosítók több illatanyag kombinációból tevődnek össze, tartósak, nem túl erős illatot árasztanak, mégis jól érezhetően jelen vannak a térben. Fürdőszobai illatosításra kifejezetten ajánlottak a nem túl hivalkodó, "tisztaság illatok", mint például a német iPuro Gyapotföldek illata, vagy az ír Max Benjamin kissé citrusos Acqua viva illata. Ezen kívül egy stílusos és dekoratív termékkel, mint például a portugál Castelbel gyönyörű „Arany&kék” diffúzora, kiemelheti az adott helyiségben. Az általunk kínált illatosítók pont ilyenek. Választékunk hatalmas, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő illatot. Hiszen az otthonunk illata az, ami leginkább kifejez bennünket! 

Elegáns és dekoratív üvegekben vagy bambuszpálcás illatosító formájában helyezhetjük el bárhol a lakásban ezeket a csodálatos illatokkal teli kiegészítőket. A lakásparfümök többféle kiszerelésben vásárolhatók meg, ahhoz mérve, mekkora teret szeretnék vele illatosítani. A kisebbek 1-2 hónapig tartják meg az aromájukat, míg a legnagyobbak akár egy évig töltik meg a helyiségeket a jobbnál jobb illatfelhőkkel. 

Egy szó, mint száz, bármely termékünket is választod, lehet ez a fürdőszoba, nappali, konyha, iroda, biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a választott illatosítóval.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel a különleges illatokat a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt!

Bejegyzések