A kezeletlen fa tökéletesen magába szívja az illóolajokat, ezáltal nagyon hosszú ideig árasztja magából a jobbnál jobb illatokat. A legelterjedtebb forma a bambuszpálcika, de készülnek golyó és egyéb más formájú illatosítók is. 

Akár több hónapig is megtartják az illatot, ezért ez egy gazdaságos és nem utolsó sorban környezetbarát formája annak, hogy kellemessé tegyük otthonunkat. Az illatok kiválasztásánál mérlegeljük, hogy a lakás melyik helyiségében fogjuk elhelyezni, és ezek után válasszuk ki a megfelelő illatot.


A bambuszpálcás illatosítók elhelyezése

A lakás bármely pontján, helyiségében elhelyezheted a diffúzort, a lényeg, hogy mindig megfelelő illatot válassz az adott helyiséghez. Fontos gondolsan kiválasztani, mert ez akár rosszul is elsülhet.

A kis pálcikák igazán stílusosan elrendezhetőek. Lényeges, hogy az illatosító kiszereléséhez válasszuk ki a pálcikák méretét. A webshop-on kapható 100ml-es, 250ml-es és 500ml-es lakásparfümhöz is pálcika. Például egy szép kis üvegcsében, amely akár az adott hely ékeként is szolgálhat. Így nem csak illatosító, hanem lakásdísz szerepét is betölti majd. A megfelelő illat és tartó kiválasztásával tökéletes összhang teremthető meg, így vendégeink és mi is élvezhetjük a kényeztető illatokat.

Tapasztalatok, vélemények

Azért osztanánk meg tapasztalatainkat, mert mindenkinek más ízlése van, ezért így talán kicsit könnyebb lesz a választás. A vásárlók többségének véleménye szerint a bambuszpálcás illatosítók jobban teljesítenek, mint más típusok. Ez nem azt jelenti, hogy például egy illatgyertya, aroma diffúzor vagy füstölő nem hatékony. Van akinek ez, van akinek az vált be jobban. 

Elmondások szerint a pálcák is lehetnek erős illatúak, ezért vigyázzunk, amikor beletesszük őket az illóolajba, mert ha sokat használunk, ezzel annyira intenzív illatot teremthetünk, ami más számára elviselhetetlen lehet. Tehát a vélemények alapvetően megoszlanak, ezért mindenki maga fogja eldönteni, melyik illatosító típust válassza otthonába.


Előnyök, hátrányok

Előnynek biztosan lehet mondani a tartósságot, hiszen nagyon hosszú ideig, akár több hónapig is magukban tartják az illatanyagokat. A másik előny pedig, hogy a bambusz pálcák természetes alapanyagból készülnek, így vigyázhatunk a környezetünkre. A hátrányuk pedig csak az lehet, ha nem megfelelő vagy túl erős az illat. Utóbbi esetben a bambuszpálcák számának csökkentésével gyengíthető az illat intenzitása.

Példaként pedig webshopunkból mutatnánk egy termékcsaládot, ami nem más, mint a Wally 1925 bambuszpálcás illatosítói. A  Wally 1925 termékeket a hagyományosság és természetesség jellemzi, a márka választható illatanyagai között megtalálhatók a toszkán levendula, a Boboli-kerti citrom, a trópusi esőerdő, a dohány, illetve különböző virágok és gyümölcsök illatai egyaránt. Aki ezt választja bambusz pálcáinak illatosítására, az egy klasszikus, természetes otthont kap cserébe, kiváló minőséggel.

Reméljük, sikerült segítenünk nektek a választásban ezen szempontok átvizsgálásával. Webáruházunkban és mintaboltunkban pedig biztosan megtalálod a tökéletes illatot otthonod számára.




Bejegyzések