A napokban új márkával bővült kínálatunk, ennek örömére egy kuponkóddal szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak, melyről bővebben blogunkon Lipovszky Csenge illatesztéta írását olvashatjátok:

Ha 23 évvel ezelőtt belenéztem volna a varázsgömbömbe, tuti ciccegve nem hittem volna annak, amit látok. Tudniillik, hogy az ibolya mézédes illata levesz a lábamról. Most azonban mennyei megnyugvással ülök a kupis szoba közepén, fittyet hányva a zuhogó , szürke esőre , és élvezem ezt az illatot, ami az egyik legbujább parfümlámpából árad, amit valaha láttam.


Tény, hogy 23 évvel ezelőtt, amikor Lolita Lempicka bemutatta az első parfümjét - nagyot szólt. A likőrös, ibolyás, karamellás illat egyik alapjegye a csillagánizs. Az a fűszer, amit azóta imádok, amióta megéreztem azt, amit botanikai archetípusa jelent: a vigasztalást. Ha pedig hozzávesszük, hogy az ibolya az én rendszeremben a gyászfolyamatot segítő kényeztető, akkor szép kis korrajzot kapunk a kollektív jelenünkről. Ez a parfüm olyan csavarral alkalmazta ezeket az édes jegyeket a zöldes, földes többiekkel, hogy valami rendkívüli egyedi, anno forradalmi illatot kavart ki az alkimista boszorkánykonyhában.

Két évvel ezelőtt pedig a legendás párizsi lakásparfüm dizájner cég, a Maison Berger ezt a parfümöt találta méltónak, hogy vele ünnepelje a 120. szülinapját.

A Maison Berger Maurice Berger nevéhez köthető, aki gyógyszertári laboránsként elkészítette az első katalitikus lámpát 1898- ban. A lámpák csodálatos hasznáról ezekben a vészterhes időkben, a használatukról - hamarosan videóban mesélek.
Engedjétek magatokat elcsábítani, és kényeztetni: Lakásparfüm.hu
A csenge10 kóddal 10% kedvezmény jár a Scent Poetry követőinek online és offline vásárlás esetén is a Maison Berger minden termékére. A kód érvényességi ideje: október 31.

Lipovszky Csenge - illatesztéta

Bejegyzések