Ha Japán, akkor letisztultság. Azok számára, akik nem szeretik, ha otthonukban tolakodóan erős a lakásparfüm – ez a trend nagyon szimpatikus lehet. A minimál és természetközeli élmények felidézésén alapuló illatosításban zöldes, vizes jegyek vagy egyszerű virágok kompozíciói szerepelnek leginkább.  Japán egyik legszebb, szemet gyönyörködtető látványossága a sakura ünnep, azaz a cseresznyevirágzás. A KLINTA cseresznyevirágos diffúzora pontosan ezt az illatélményt varázsolja a négy fal közé.


Igazi kedvenc a virágkedvelők között. Hasonló szemlélődős hangulatba repít a Culti Thé illata. Egy teaszertartás elevenedik meg a szemünk előtt, amely a hagyományok, a nyugalom és az elmélkedés jegyében zajlik. A bergamott tökéletesen tiszta jegyeinek érzéki keveredése a Sencha japán zöldtea tónusaival, melyek a guayac fa aromájával vannak megkoronázva. Ezt a kiegyensúlyozottságot és harmóniát közvetíti a harmadik ajánlott lakásparfümünk , az iPuro Balansz nevet viselő terméke is. 


Légies illatjegyek segítenek, hogy az elme határtalan nyugalmat és könnyedséget találjon. Fejillata bergamott és lime, szívillata írisz, gyöngyvirág, az alapillata pedig tengeri hínár,és fehér pézsma. Ha az illatokat a lágyságuk dacára is túl soknak találná valaki – elárulunk egy trükköt: csupán pár szál bambuszt tegyen az üvegcsébe, így csökkentve az illatanyagok intenzitását. 

Lipovszky Csenge

Bejegyzések