A pálcikás illatosító jellemzői

A kezeletlen fa tökéletesen magába szívja az illóolajokat, ezáltal nagyon hosszú ideig árasztja magából a jobbnál jobb aromákat. A legtöbbször alkalmazott termék a bambuszpálca, de készülnek golyó és egyéb más formájú illat-diffúzorok is.

Bambuszpálcákat külön is vásárolhatunk, illatosítónk kiszerelésétől függően használhatunk 100 ml kiszerelésű termékhez és 250 ml-hez.

Illatukat akár több hónapig is megtartják, ezért igazán gazdaságos és nem utolsó sorban környezetbarát formája az otthoni illatosításnak. Az aromák kiválasztásánál figyelni kell arra, hogy a lakás melyik helyiségében fogjuk elhelyezni őket, és ezek után válasszuk ki a nekünk tetsző illatot.

Ezek az eszközök igazán stílusosan elrendezhetők. Egy szép kis üvegcsében, amely akár az adott hely ékeként is szolgálhat. Ezáltal nem csak illatosító, hanem dekoratív szerepet is betölthet. A megfelelő aroma és a hozzá illő tartó kiválasztásával tökéletes összhang teremthető meg, így nemcsak a vendégeink, hanem mi is nagyszerűen érezhetjük magunkat. 

A vásárlók többségének véleménye alapján a bambuszpálcás illatosítók jobban teljesítenek, mint más típusok. Ez nem azt jelenti, hogy egy gyertya, diffúzor vagy füstölő ne lenne hatásos. Minden embernek más az ízlése, ezért van, aki ezt, van, aki azt az illatosítót kedveli jobban. 

Más tapasztalatok alapján a pálcák is lehetnek erős illatúak, ezért vigyázzunk, amikor beletesszük őket az illóolajba, mert ha sokat használunk, olyan intenzív illatot teremthetünk, ami más számára elviselhetetlen lehet. Tehát a vélemények alapvetően megoszlanak, ezért mindenki maga döntse el, mennyire szeretne erős illatokat érezni.

Pro és kontra érvek

Pontosan ezen vélemények alapján alakulnak ki az előnyök és hátrányok. Előnyként elsőre biztosan a tartósságot mondhatjuk, ugyanis nagyon hosszú ideig, akár több hónapig is megőrzik az illatanyagokat. A másik előny pedig, hogy ez a kivitel természetes alapanyagokból készül, így környezetbarát termékként ismert. Hátrányként viszont egy érvet lehet felhozni ellene, hogy túl intenzív illat kiváltása is lehetséges.

Wally 1925 a cégünk kínálatában

A bambusz pálcához rengeteg illat tartozik. Egyik kedvenc illatom a Wally és termékei. A hagyományosság és természetesség jellemzi ezt a márkát, amely illatanyagai között megtalálhatók a toszkán fűszerek, a kerti citrom, a trópusi esőerdő, a dohány, illetve különböző virágok és gyümölcsök illatai egyaránt. Aki ezt választja bambusz pálcáinak illatosítására, az egy természetesen illatos otthont kap cserébe.

Bejegyzések