Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Elektromos olvasztó parfümös viaszhoz, Mathilde M.

Mathilde M / Franciaország | Brüle-parfum électrique Perle pour décors fondants

Hagyja magát elcsábítani ezzel az elektromos kerámia diffúzorral. Egyszerűen használható és biztonságos, gyorsan és erőteljesen illatosítja a közepes méretű szobákat. Helyezze gépre a Mathilde M. parfümös viaszdekorációkat, és hagyja, hogy azok finoman megolvadjanak. A parfümillatokat keverheti a viaszok olvadása közben, így csak a fantáziája szabhat határt egy Önre szabott parfümaroma létrehozásához.

Ha teljesen új illatot szeretne a térben, kapcsolja ki a készüléket, és várjon 15 percet, amíg lehűl. Ezután ürítse ki a diffúzor középső részét és tisztítsa meg puha textillel, mielőtt az újabb parfümös viaszdekorációt ráhelyezné.

Az optimális parfümminőség elérése érdekében használja a Mathilde M. parfümös viaszdekorációit, amelyeket kifejezetten erre a diffúzorra terveztek. Ehhez a diffúzorhoz használható parfümös viaszdekoráció választékunkat itt találja:

Termék: Elektromos olvasztó parfümös viaszhoz, Mathilde M.

Kategória: Egyéb termékek, Akciós termékek, elektromos illatosító, illatmarketing készülékek, Elegáns őszi Mathilde M termékek -20% kedvezménnyel

Termékkód: MPDIPRCO0048

EAN: 3700590361143

Elektromos olvasztó parfümös viaszhoz, Mathilde M.
10.392 Ft
12.990 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése

Utoljára megtekintett termékek