Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Cote Noire Ajándékszett - Rózsabimbó design diffúzor, pálcás diffúzor 90ml, illatgyertya 25h - Az éj

Côte Noire / Egyesült Királyság | COTE NOIRE Gift pack, Queen of the Night

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű rózsa elegáns címerrel ellátott üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. Minden virágot precízen kézzel készítettek, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A rózsa mellé két üveg parfüm tartozik, amelyet bármikor közvetlenül a rózsára permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. Továbbá egy 75 grammos illatgyertyát és egy 90 milliliteres pálcás diffúzort tartalmaz a csomag.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak.

Az éj királynője - egy egzotikus illat a bergamott fejjegyeivel, a tubarózsa és a narancsvirág középjegyeivel, valamint a cédrusfa alapjegyeivel.

A csomag tartalmaz 1db Az éj királynője és 1db Charente rózsa parfüm spray-t.

Termék: Cote Noire Ajándékszett - Rózsabimbó design diffúzor, pálcás diffúzor 90ml, illatgyertya 25h - Az éj

Kategória: ajándékszettek, ajándéktárgyak

Termékkód: GP03

EAN: 5060361152478

Cote Noire Ajándékszett - Rózsabimbó design diffúzor, pálcás diffúzor 90ml, illatgyertya 25h - Az éj
33.490 Ft
1 db +