Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Cote Noire Luxus bazsarózsa és hortenziacsokor design diffúzor üveg vázában - Skarlátvörös

Côte Noire / Egyesült Királyság | Peonies & Hydrangeas - Scarlet - Clear

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű virágcsokor elegáns címerrel ellátott üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. Minden virágot precízen kézzel készítettek, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A csokor mellé két üveg parfüm tartozik, amelyet bármikor közvetlenül a csokorra permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. A vásárlók más illatok, akár saját parfümjük használatával meg is változtathatják virágaik illatát.

Gyönyörűen csomagolva, szalaggal ellátott díszdobozban vásárolható meg.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak. A termékekhez tartozó parfüm két-három hónapig tart.

A csomag tartalmaz 1db Bazsarózsa és 1db Hortenzia parfüm spray-t.

Termék: Cote Noire Luxus bazsarózsa és hortenziacsokor design diffúzor üveg vázában - Skarlátvörös

Kategória: Akciós termékek, design diffúzorok

Termékkód: LHR05

EAN: 5060361151730

Használati útmutató: design diffúzorok

A termék csomagolása sérült, hiányzik a doboz teteje.
Cote Noire Luxus bazsarózsa és hortenziacsokor design diffúzor üveg vázában - Skarlátvörös
57.592 Ft
71.990 Ft
1 db +