Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Cote Noire Rózsabimbó design diffúzor üvegben - Fehér

Côte Noire / Egyesült Királyság | Rose Bud 6s in Frost - Ivory White

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű rózsa elegáns címerrel ellátott üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. Minden virágot precízen kézzel készítettek, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A rózsa mellé egy üveg keleti rózsa illatú parfüm tartozik, amelyet bármikor közvetlenül a rózsára permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. A vásárlók más illatok, akár saját parfümjük használatával meg is változtathatják virágaik illatát.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak. A termékekhez tartozó parfüm két-három hónapig tart.

A csomag tartalmaz 1db Rózsaszirom parfüm spray-t.

Termék: Cote Noire Rózsabimbó design diffúzor üvegben - Fehér

Kategória: design diffúzorok

Termékkód: GMR41

EAN: 5060361157336

Használati útmutató: design diffúzorok

Cote Noire Rózsabimbó design diffúzor üvegben - Fehér
9.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek