Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Gyertya Atmosphere 17x22,5cm & belső gyertya 2db, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | ATHMOSPHERE CANDLE LAMPSHADE

Utántölthető design viaszgyertya, mely a gyertyaláng köré búrát formál, hogy még hangulatosabbá varázsolja az otthoni gyertyafényes teret. Nem a külső viaszbúra ég el, hanem a belső utántöltő része. A termék része még egy erős stabil alapzat a búra alatt, ezáltal a búra használható más belülre helyezett gyertyákkal is, de a legjobb hatást a saját, erre a célra tervezett Cerabella gyertyával érhet el. 

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Gyertya Atmosphere 17x22,5cm & belső gyertya 2db, Cerabella

Kategória: Akciós termékek, Design gyertya kiárusítás

Termékkód: ATMOSPHO

EAN: 8414665094458

Használati útmutató: Design gyertya kiárusítás

A belső cserélhető gyertya ég, ebből 2db-ot adunk a termékhez.
Gyertya Atmosphere 17x22,5cm & belső gyertya 2db, Cerabella
7.596 Ft
18.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek