Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Aroma diffúzor 125ml - Azad Kashmere

Locherber Milano / Olaszország | Diffusor 125ml Azad Kashmere - Skyline

125ml-es pálcás diffúzor kézzel festett üvegvázában. A fafedő kézzel készült a Locherber által szabadalmaztatott technikák szerint, formája egy római templom fővárosára emlékeztet, hogy ezzel emeljék ki az ókori Róma kultúrájának hatását létrehozva egy igazi Made in Italy dizájnt.

Azad Kashmere
Virágos, fás és púderes illat, melynek fejjegyei a bergamott és a marokkói jázmin, a gyöngyvirág, az írisz és az ébenfa vanília, pacsuli, pézsma, ámbra és szantálfa kombinációja.
Képzelje el a csendet! Képzeljen maga elé nagy kontrasztokat: a hegyek elérhetetlen csúcsaitól a hatalmas völgyekig, a lehetséges legnagyobb hőingadozásokat. Ez Kasmír, egy vidék Pakisztán, Kína és India között, ahol a víz („Ka”) a folyókból gyorsan elpárolog („Shimir”); egy történelemben gazdag ország, amely sokszor zaklatott, de hosszú múltra visszatekintő hagyományokkal rendelkezik, amelyek évszázadok óta a szultánok és maharadzsák uralják és a híres szövetek, mint például a kasmír és a pashmina világkereskedelmének nagy központja. Az Azad jelentése: „szabad” - ez egy illat azoknak, akik korlátok nélkül akarják érezni magukat, egy finom illat, amely minden térbe jól illeszkedik.

Termék: Locherber Milano Aroma diffúzor 125ml - Azad Kashmere

Kategória: pálcás diffúzorok

Termékkód: 441038

EAN: 8021685625083

Használati útmutató: pálcás diffúzorok

Locherber Milano Aroma diffúzor 125ml - Azad Kashmere
23.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek