Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Aroma diffúzor 250ml - Capri Azul

Locherber Milano / Olaszország | Diffusor 250ml Capri Azul - Skyline

250ml-es pálcás diffúzor kézzel festett üvegvázában

Capri Azul
Zöld, friss virágos illat bergamott és narancsvirág fejjegyeivel, zöld teával, galbanummal, feketeribizlivel, szantálfával és pézsmával  kombinálva.
A természet, a történelem és a kultúra rendkívüli keveréke - Capri egy mítosz, nincs párja a világon, inspiráló „múzsa” festők, zenészek, költők és gondolkodók számára minden korban.
A buja és érintetlen természet mélykék tengerrel körülvéve: a Locherber Milano Capri Azul illata tisztelgés a „Földközi-tenger gyöngyszeme” előtt, a sárm és a vonzerő előtt, amely mindig is megkülönböztette, és időtlen ikonná tette.
Aromás architektúrájában a mediterrán cserjés intenzív és beborító illatai találhatók meg: a citrom, narancs és mandarin friss és citrusos jegyei nyitnak, majd a Zagara (a jellegzetes narancsvirág) virágos jegyei, valamint a fűszeres kardamom és tealevél érkezik meg; végül édes és érzéki alapillat zár karamellizált vanília és fehér pézsma aromákkal.
A Capri Azul ott születik, ahol az ég és a tenger találkozik: friss és megérint, mint a tengeri szellő, bódít, mint egy mediterrán kert.
Fejjegyek: narancs, citrom, szicíliai mandarin
Szívjegyek: kardamom, narancsvirág, tealevél
Alapjegyek: karamellizált vanília, fehér pézsma

Termék: Locherber Milano Aroma diffúzor 250ml - Capri Azul

Kategória: pálcás diffúzorok

Termékkód: 441237

EAN: 8021685626271

Használati útmutató: pálcás diffúzorok

Locherber Milano Aroma diffúzor 250ml - Capri Azul
34.490 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek