Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Illatpárna - Oudh

Locherber Milano / Olaszország | Natural Linen Scented Sachet - Oudh

Illatpárna szicíliai tengeri sóval töltve és esszenciával öntözve. A natúr párna anyaga vászon és gyöngyház gomb díszíti.
Ideális szekrényekben vagy fiókokban elhelyezve, de akár az autóban is használható. 

Oudh
Fás, aromás illatok és ámbra különleges keveréke, fagyantával, tömjénnel, dohánnyal, kávéval, szantálfával és pacsulival kombinálva.
A különböző kultúrákban és vallásokban, de az ősi gyógyászati ​​gyakorlatokban is az idők kezdete óta ismert oud (az arab világban oudh) egy nagyon értékes illóolaj, mely varázslatos aurát tud adni az azt tartalmazó parfümöknek.
Az oudot az agarfa gyantájából nyerik, amikor egy fa egy sérülését „öngyógyítja”, akkor alakul ki ez a különleges – és értékes – gyantás anyag, melyen keresztül impregnálja és védi a magát, amitől erőre kap. Azonban nem minden agarfa termeli: jelenléte egyre ritkább. Az agarfa az egyik legritkább, legértékesebb és legkeresettebb botanikai anyag.
Még ma is, különösen a Közel-Keleten, forgács formájában égetik el speciális füstölőkben, hogy illatosítsák az otthont és a ruhákat.
A Locherber Milano kizárólag a származási országok legjobb eszenciáit válogatja össze, hogy természetes és exkluzív parfümöket hozzon létre.

Fejjegyek: lila levelek
Szívjegyek: fagyanta, tömjén, dohány, kávé
Alapjegyek: szantálfa, oud, pacsuli, agarfa, ámbra

Termék: Locherber Milano Illatpárna - Oudh

Kategória: textil illatosítók szekrénybe, bőröndbe, polcra

Termékkód: 440208

EAN: 8021685621795

Használati útmutató: textil illatosítók szekrénybe, bőröndbe, polcra

Locherber Milano Illatpárna - Oudh
22.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek