Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Illatpárna szett 10ml - Capri Azul

Locherber Milano / Olaszország | Sachet Kit - Perfume 10ml Capri Azul

Illatpárna szett szicíliai tengeri sóval töltve és esszenciával öntözve. A natúr párna anyaga vászon és gyöngyház gomb díszíti.
Ideális szekrényekben vagy fiókokban elhelyezve, de akár az autóban is használható. Amikor az illat elhalványul, intenzitását újra és újra életre kelthet a mellékelt 10ml lakásparfüm spray segítségével.

Capri Azul
Zöld, friss virágos illat bergamott és narancsvirág fejjegyeivel, zöld teával, galbanummal, feketeribizlivel, szantálfával és pézsmával  kombinálva.
A természet, a történelem és a kultúra rendkívüli keveréke - Capri egy mítosz, nincs párja a világon, inspiráló „múzsa” festők, zenészek, költők és gondolkodók számára minden korban.
A buja és érintetlen természet mélykék tengerrel körülvéve: a Locherber Milano Capri Azul illata tisztelgés a „Földközi-tenger gyöngyszeme” előtt, a sárm és a vonzerő előtt, amely mindig is megkülönböztette, és időtlen ikonná tette.
Aromás architektúrájában a mediterrán cserjés intenzív és beborító illatai találhatók meg: a citrom, narancs és mandarin friss és citrusos jegyei nyitnak, majd a Zagara (a jellegzetes narancsvirág) virágos jegyei, valamint a fűszeres kardamom és tealevél érkezik meg; végül édes és érzéki alapillat zár karamellizált vanília és fehér pézsma aromákkal.
A Capri Azul ott születik, ahol az ég és a tenger találkozik: friss és megérint, mint a tengeri szellő, bódít, mint egy mediterrán kert.
Fejjegyek: narancs, citrom, szicíliai mandarin
Szívjegyek: kardamom, narancsvirág, tealevél
Alapjegyek: karamellizált vanília, fehér pézsma

Termék: Locherber Milano Illatpárna szett 10ml - Capri Azul

Kategória: ajándékszettek, ajándéktárgyak, textil illatosítók szekrénybe, bőröndbe, polcra

Termékkód: 410403

EAN: 8021685002648

Használati útmutató: textil illatosítók szekrénybe, bőröndbe, polcra

Locherber Milano Illatpárna szett 10ml - Capri Azul
19.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek