Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Lakásparfüm spray 100ml - Oudh

Locherber Milano / Olaszország | Diffusor Spray 100ml Oudh

Lakásparfüm spray kézzel festett matt fekete üvegben, 100 ml parfümmel. A helyiséget akár egyetlen fújással is finoman illatosítja, a spray azonnali hatásának köszönhetően abban a pillanatban élvezheti a kellemes illatot, amikor arra szüksége van. Használható illatpárna intenzitásának felerősítésére is.

Oudh
Fás, aromás illatok és ámbra különleges keveréke, fagyantával, tömjénnel, dohánnyal, kávéval, szantálfával és pacsulival kombinálva.
A különböző kultúrákban és vallásokban, de az ősi gyógyászati ​​gyakorlatokban is az idők kezdete óta ismert oud (az arab világban oudh) egy nagyon értékes illóolaj, mely varázslatos aurát tud adni az azt tartalmazó parfümöknek.
Az oudot az agarfa gyantájából nyerik, amikor egy fa egy sérülését „öngyógyítja”, akkor alakul ki ez a különleges – és értékes – gyantás anyag, melyen keresztül impregnálja és védi a magát, amitől erőre kap. Azonban nem minden agarfa termeli: jelenléte egyre ritkább. Az agarfa az egyik legritkább, legértékesebb és legkeresettebb botanikai anyag.
Még ma is, különösen a Közel-Keleten, forgács formájában égetik el speciális füstölőkben, hogy illatosítsák az otthont és a ruhákat.
A Locherber Milano kizárólag a származási országok legjobb eszenciáit válogatja össze, hogy természetes és exkluzív parfümöket hozzon létre.

Fejjegyek: lila levelek
Szívjegyek: fagyanta, tömjén, dohány, kávé
Alapjegyek: szantálfa, oud, pacsuli, agarfa, ámbra

Termék: Locherber Milano Lakásparfüm spray 100ml - Oudh

Kategória: lakásparfüm spray

Termékkód: 440204

EAN: 8021685002266

Használati útmutató: lakásparfüm spray

Locherber Milano Lakásparfüm spray 100ml - Oudh
34.490 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek