Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Azad Kashmere

Locherber Milano / Olaszország | TRIGGER AZAD KASHMERE 500 ml

Lakásparfüm spray műanyag flakonban, 500 ml parfümmel. A helyiséget akár egyetlen fújással is finoman illatosítja, a spray azonnali hatásának köszönhetően abban a pillanatban élvezheti a kellemes illatot, amikor arra szüksége van. Használható illatpárna intenzitásának felerősítésére is.

Azad Kashmere
Virágos, fás és púderes illat, melynek fejjegyei a bergamott és a marokkói jázmin, a gyöngyvirág, az írisz és az ébenfa vanília, pacsuli, pézsma, ámbra és szantálfa kombinációja.
Képzelje el a csendet! Képzeljen maga elé nagy kontrasztokat: a hegyek elérhetetlen csúcsaitól a hatalmas völgyekig, a lehetséges legnagyobb hőingadozásokat. Ez Kasmír, egy vidék Pakisztán, Kína és India között, ahol a víz („Ka”) a folyókból gyorsan elpárolog („Shimir”); egy történelemben gazdag ország, amely sokszor zaklatott, de hosszú múltra visszatekintő hagyományokkal rendelkezik, amelyek évszázadok óta a szultánok és maharadzsák uralják és a híres szövetek, mint például a kasmír és a pashmina világkereskedelmének nagy központja. Az Azad jelentése: „szabad” - ez egy illat azoknak, akik korlátok nélkül akarják érezni magukat, egy finom illat, amely minden térbe jól illeszkedik.

Termék: Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Azad Kashmere

Kategória: lakásparfüm spray

Termékkód: 410341

EAN: 8021685003416

Használati útmutató: lakásparfüm spray

Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Azad Kashmere
32.990 Ft
1 db - +