Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Venetiae

Locherber Milano / Olaszország | TRIGGER VENETIAE 500 ml

Lakásparfüm spray műanyag flakonban, 500 ml parfümmel. A helyiséget akár egyetlen fújással is finoman illatosítja, a spray azonnali hatásának köszönhetően abban a pillanatban élvezheti a kellemes illatot, amikor arra szüksége van. Használható illatpárna intenzitásának felerősítésére is.

Venetiae
Az illatot Velence és a híres „Briccole” ihlette. A „Briccole” tölgy (néha vörösfenyő) faoszlopok, amelyek a velencei lagúna csatornáiban határolják a hajózható területeket. Körülbelül húszévente le kell cserélni ezeket a fákat, mert ebből táplálkozik egy tengeri puhatestű (hajófúró kagyló), továbbá a tenger sósságától és mindenekelőtt az eróziótól tönkremegy.

Az illat friss, mint a tengeri szellő, olyan érzéki, mint a keleti fűszerek, amelyeket a Serenissima kereskedői hoztak Európába. Venetiae a világ egy egyedülálló városának varázsát és lenyűgöző történelmét meséli el. A bergamott és citrom jódozott és citrusos jegyeivel megnyíló illat virágos (levendula) és mediterrán (mirtusz és hínár) aromákká fejlődik, végül fás, pézsmás illattal záródik.

Fejjegyek: bergamott, muskátli
Szívjegyek: sáfrány, damaszkuszi rózsa, jázmin
Alapjegyek: pézsma, vanília, borostyán, pacsuli

Termék: Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Venetiae

Kategória: lakásparfüm spray

Termékkód: 410346

EAN: 8021685003461

Használati útmutató: lakásparfüm spray

Locherber Milano Lakásparfüm spray flakon 500ml - Venetiae
32.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek