Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Starck Rose 500ml - Peau de Soie

Maison Berger / Franciaország | LPE C STARCK ROSE

Az elismert francia tervező, Philippe Starck a Maison Berger Paris-szal folytatott első együttműködésében a laboratóriumi lombikot dekorációs tárgynak tekintette. A rózsaszín Starck lámpa egyedi kialakítása a laboratóriumi üvegedények összetéveszthetetlen formáját alkalmazza és újraértelmezi, a túlzottan kiszélesedő talp keskeny nyakig keskenyedik. A tudományos inspirációra rájátszva a finoman megmunkált fémkupak részletei molekuláris mozgást idéznek elő. A kifinomult átlátszó üvegtest lágy rózsaszín, a Starck népszerű Peau de Soie testparfümjének emblematikus árnyalatában.

Az eredetileg Dominique Ropion parfümőr által megalkotott Peau de Soie-t kizárólag a Maison Berger Paris értelmezte újra otthonra. A púderes, virágos és pézsmás jegyek összjátékában a hűvös, sima márvány meleg bőrré változik, könnyű és puha, mint a selyem.

A katalitikus lámpa egyedülálló és szabadalmaztatott diffúziós rendszerrel rendelkezik, amely segít eltüntetni a nemkívánatos szagokat és baktériumokat, miközben kedvenc illatát is szétszórja. Tisztítsa meg levegőjét francia módon.

Termék: Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Starck Rose 500ml - Peau de Soie

Kategória: Akciós termékek, katalitikus lámpa szettek

Termékkód: 4741

EAN: 3127290047410

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Starck Rose 500ml - Peau de Soie
39.992 Ft
49.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek