Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Zöld 500ml - Peau d'Ailleurs

Maison Berger / Franciaország | PARF 500ML PEAU D AILLEURS

A Maison Berger katalitikus lámpa utántöltők csak és kizárólag a katalitikus lámpákhoz használhatóak, amelyeket IDE KATTINTVA érhet el!

Mint egy rég elfeledett dal hangjegyei, ennek az illatnak az aromái ismerősek, mégis valahogy kifürkészhetetlenek. Az elismert francia tervező, Philippe Starck, Annick Menardo kiváló parfümőrrel dolgozva először a növényi Peau d'Ailleurs testparfümjében ragadta meg ezt a varázslatos érzést. Ezt a légies, földies parfümöt, amely a képzelet határait feszegeti, a Maison Berger Paris ültette át otthoni illattá. A zöld jegyek között üde, váratlan ásványi összhang tárul fel, amelyet az ibolya, az írisz és a rózsa virágos érintései fokoznak, egy kifinomult és finoman púderezett illatban. Az álom és a valóság közötti távoli utazás a pacsuli és a zöld vetiver fás jegyeivel zárul, bőrrel és pézsmával összefonva. Áthatja otthonát egy olyan aromával, amely valami ismerőst ébreszt tudattalanjában, miközben valami teljesen újat tár fel.

Használja bármelyik Maison Berger katalitikus lámpával, hogy megtisztítsa és finoman illatosítsa otthonát. A lámpák egyedülálló és szabadalmaztatott diffúziós rendszerrel rendelkeznek, amely segít eltüntetni a nemkívánatos szagokat és baktériumokat, miközben kedvenc illatát is szétszórja. Tisztítsa meg levegőjét francia módon.

Termék: Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Zöld 500ml - Peau d'Ailleurs

Kategória: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Termékkód: 115105

EAN: 3127291151055

Használati útmutató: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Zöld 500ml - Peau d'Ailleurs
7.490 Ft
1 db - +